Mersin Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Güzellik Okulu

Güzellik uzmanlığı bir meslek olarak son derece önemlidir. İnsan bedeni üzerinde icra edilen bu meslek, gerekli ciddiyet ile yapılmazsa hoş olmayan sonuçların ortaya çıkmasına ve hukuki ve cezai sorumluluk doğuran olayların yaşanmasına neden olabilir.

Güzellik uzmanı olmak, istek ve yetenek isteyen bir meslek olmakla birlikte, istek ve yetenek asla tek başına yeterli değildir. Kaliteli ve MEB onaylı sertifikalı eğitimler tamamlanarak profesyonel iş yaşamına adım atılmalıdır.

Mersin de yaşayan ve meslek edinmek isteyenler, güzellik merkezlerinde, kliniklerde, kozmetik sektöründeki kurumsal şirketlerde veya otellerde iş bularak çalışma hayatına atılmak isteyenler; kendi işini kurarak kazanç elde etmek isteyenler için Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalı eğitim hizmetleri veren Sevim Taydaş Mersin Meb Onaylı Güzellik Okulu tercih edilmelidir. Okulumuz, Mersin ve çevresinde yaşayan ve güzellik uzmanı olmak isteyen herkese profesyonel güzellik uzmanı olma şansı sunuyor.

Güzellik Uzmanları Nerelerde İş Bulabilir?

Gerekli eğitimleri tamamlayarak güzellik uzmanı olan kişiler için çok fazla çalışma alanı mevcuttur.

Güzellik uzmanlığı sertifikası aldıktan sonra çalışılabilecek yerlerden bazıları şunlardır:

  • Güzellik uzmanı kendi güzellik merkezini açarak, kendi işletmesini kurabilir.
  • MEB onaylı sertifika ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda aday usta öğretici olarak iş bulunabilir.
  • Eczanelerde, kliniklerde, hastanelerin dermatoloji birimlerinde çalışma olanağı vardır.
  • Güzellik merkezleri, cilt bakım merkezlerinde güzellik uzmanı olarak çalışılabilir.
  • Kurumsal işletmelere ait otellerin spa-bakım merkezlerinde, mankenlik ajanslarında, sinema ve televizyon sektöründe istihdam sağlanabilir.
  • Kozmetik pazarlama sektöründeki kurumsal şirketlerde çalışılabilir.

Kadın ve erkek birçok kişinin bakımlı ve estetik açıdan güzel görünme isteği sayesinde, profesyonel güzellik uzmanlarına duyulan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Bu nedenle, sertifikalı eğitimler tamamlanarak güzellik uzmanı unvanını almaya hak kazanan kişilerin iş bulma potansiyeli çok yüksektir.

Sevim Taydaş Mersin MEB Onaylı Güzellik Okulu Hizmetleri

Sevim Taydaş Mersin Güzellik Okulu sayesinde, güzellik uzmanı olmak için gerekli, nitelikli ve profesyonel eğitimleri tamamlayarak MEB onaylı sertifika ile güzellik uzmanı olabilirsiniz.

Sevim Taydaş Güzellik Okulu’nda, microblading eğitimi, profesyonel makyaj eğitimi, el ayak bakımı eğitimi, ipek kirpik uygulama eğitimi, cilt bakımı eğitimi, kalıcı makyaj kursu ve protez tırnak kursu eğitimlerinin tamamı MEB onaylı sertifika garantisiyle verilir.